Spontanansökan

Sverige
Ansök senast: 2023-12-31

En anställning på Eltel innebär att du är med och bidrar till dagens och morgondagens uppkopplade samhälle. Hos oss får du stor variation i dina arbetsuppgifter och frihet tillsammans med mycket ansvar. Det är viktigt för oss att du trivs och utvecklas i ditt arbete och det finns stora möjligheter att växa med oss om du vill - både inom din roll och genom att testa nytt. Vidare satsar vi på säkerheten och erbjuder en god arbetsmiljö för alla våra medarbetare. Med våra drygt 20 år på marknaden och närvaro i hela Sverige är Eltel en trygg arbetsgivare. Men den absolut viktigaste anledningen till att jobba här är alla trevliga och kompetenta kollegor.

Vill du bli en av oss? Vi har påbörjat en tillväxtresa så här finns massor att göra då vi växer så det knakar! En förutsättning för att lyckas är att vi har rätt medarbetare. Är du kanske en av dem? Vi söker exempelvis:

 • Teamledare
 • Byggledare
 • Projektörer
 • Produktionsplanerare
 • Fibertekniker

Är någon av dessa roller intressant för dig? Svara på frågorna i formuläret så kontaktar vi dig eller lägger till dig i de rekryteringar som verkar matcha din kompetens. Vi söker kollegor över hela landet.

Har du ett CV eller andra dokument som du tror är relevanta får du gärna bifoga dem, men det är frivilligt.

Vi rekommenderar att du håller ett öga på våra lediga jobb för att inte missa något.

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och om hur det är att jobba hos oss; gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se. Eltel finns representerade över hela Sverige.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor? Då är du välkommen att kontakta Mia som är övergripande rekryteringsansvarig på Eltel via mail: maria.jungefors@eltelnetworks.se eller på telefon 072-4579696.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Ruqaya Abboud

ruqaya.abboud@eltelnetworks.se

0724580297

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %