Ledande montör till Göteborg

Göteborg

Vi söker en elektriker till Eltel i Göteborg. Är du personen vi söker?


Är du certifierad elektriker med några års erfarenhet och är redo för nästa steg som ledande montör? Vill du bli en del av ett arbetslag med god och trevlig stämning? Då kan tjänsten som ledande montör på Eltel i Göteborg vara något för dig! 

Här har du nu en öppning hos Eltel där du kommer att få utvecklas, lära dig nya saker och se teori omvandlas till praktik och också bidra till Sveriges utveckling inom infrastruktur. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamma inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare i hela landet, men detta projekt kommer att hålla sig runt Göteborg. 

Din roll som ledande montör kommer bland annat att innebära att coacha och motivera dina medarbetare att byta och installera elmätare kategori 1. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. 


Dina arbetsuppgifter

 • Som ledande montör har du det övergripande dagliga ansvaret on-site över dina operativa medarbetare. 
 • Du ansvarar även för dina medarbetares säkerhet och kundnöjdhet. 
 • Du ansvarar för att utbilda, motivera och kontrollera dina operativa medarbetare.
 • Du ansvarar för projektets framfart. 
 • Projektet går ut på att uppgradera och byta ut elmätare i Göteborg med omnejd. Du som ledande montör följer med projektets gång och därmed ingår resor vid tillfälle. 

 

Vem är du:

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 • Några års erfarenhet från att arbeta som elektriker.
 • Ledarerfarenhet, med fördel över elektriker.
 • Erfarenhet av arbete inom projekt.
 • Tillgänglig att resa vid tillfälle.
 • Goda kunskaper i MS Office-paketet.
 • B-körkort.
 • Svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

 • Lokalkännedom om Göteborg med omnejd.
 • Tidigare erfarenhet av arbete med elmätare.
 • Kunskaper i Prince 2 eller annat ERP-system.
 • Kunskaper i MS Project.
 • Kunskaper i IFS.

Personlig lämplighet väger tungt och du är en driven, ansvarsfull och prestigelös ledare. Du är en person som gillar att ta stort ansvar i din yrkesroll och trivs med utmaningar och variation i arbete med högt tempo. 

 

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

För information: I det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, malin.pettersson@randstad.se ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor. 


..................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Malin Pettersson

malin.pettersson@randstad.se

0702159067

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %