Resemontör Mast

Arboga, Mora, Örebro, Västerås med omnejd
Ansök senast 2021-08-31

Vi söker Resemontör Mast. Är du personen vi söker?


Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Vi söker masttekniker med erfarenhet av byggnation och underhåll av antennbärare samt installation, driftsättning och felavhjälpning på radioteknisk utrustning. Våra kunder är telekomoperatörer, kommuner, statliga myndigheter och verk.


Dina arbetsuppgifter

Arbetet utförs självständigt ute i fält i arbetslag om 2-4 personer. Arbetet innefattar byggnation och underhåll av master, torn och antennsystem på våra kunders anläggningar i Sverige.

I tjänsten ingår veckovisa resor, vanligen tidig måndag och hemkomst sen torsdag men även längre perioder. Ca 150-200 resdagar per år är normalt. Utlandstjänstgöring förekommer.


Vem är du

Du har 3-årig gymnasieutbildning (el alt teknisk) eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt. Du är van att arbeta självständigt men även tillsammans med andra. 

Du är energisk, drivande och resultatorienterad och har ett gott affärsmannaskap.

Svenskt medborgarskap är ett krav då tjänsten är säkerhetsklassad.

Du har B-körkort.


Meriterande

Erfarenhet av byggnation av master, torn samt analoga och digitala radio- och länksystem. Arbetat som elektriker. BE-körkort. Mastintyg och Arbete på Tak, Heta Arbeten samt Rope Access. Lyft och koppling av last.

Förarbevis mobil plattform, terränghjuling och skoter, masthiss Försvarsmakten samt masthiss Teracom.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2021-08-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Grund för anställning är godkänd bakgrunds- och registerkontroll hos Säkerhetspolisen samt erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller för arbete på hög höjd.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Karl Tholin, 070-230 43 79.


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Karl Tholin

Karl.Tholin@eltelnetworks.se

070-2304379

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
05
05
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %