Kabeltekniker inriktning järnväg

Hudiksvall eller Örnsköldsvik
Ansök senast 2021-03-31

Vi söker kabeltekniker till distrikt Nord med inriktning mot järnväg. Är du den vi söker?

 Vi behöver förstärka med fler tekniker och söker därför drivna och engagerade Kabeltekniker till vårt affärsområde Communication, distrikt Nord.

Vårt affärsområde erbjuder bland annat anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer att jobba som tekniker i vår direkta kundfront. Såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor är uppdraget att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som tekniker på vårt team handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a. felsöka, skarva och terminera koppar- och fiberkabel i våra kunders nät.

Du kommer att tillhöra ett team med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus, utomhus hos företag såväl som privatpersoner. Du arbetar i huvudsak inom länets geografi men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vem är du

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig. 

Grundkrav

·      Körkort behörighet B

·      Behärskar svenska i tal och skrift

·      Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande

·      Minst 2-års dokumenterad erfarenhet av arbete med kabelfel

 

 Vi ser gärna att du har erfarenhet av/meriterande är:

·      Felsökning

·      Framtagning av skarvschematik

·      Arbete i trafikerade nät

·      Kundinstallationer/montering/service

·      Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema

·      Arbete med utrustning/instrument och stödsystem

·      CTF-certifierad på OPTO gällande Incerts krav

·      SoS-ledare

·      Certifiering gällande teknikområden inom järnväg

·      Arbete med teleteknik inom järnvägsbranschen

·      Behörighet att vistas i spår på Trafikverkets anläggningar

Är du dessutom fibercertifierad, har kopparkompetens samt erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet, har körkort med behörighet BE samt innehar behörigheter inom el så är det ett extra plus.

Uppfyller du inte allt det vi efterfrågar så vill vi gärna att du söker ändå. Är du rätt person för oss så är vi villiga att satsa på dig.

Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag 2021-03-31.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas.


Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta:

Teamledare Stefan Eriksson, 076-128 28 57.


Välkommen med din ansökan!


Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Stefan Eriksson

stefan.eriksson@eltelnetworks.se

076-1282857

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %