Servicetekniker

Stockholm
Ansök senast 2021-08-31

Vi söker servicetekniker till Stockholm

Affärsområdet Communication Service Assurance erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker tekniker till vår servicegrupp i Stockholm. Vårt team består idag av ca 20 personer. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta installation och felsökning med allt från hårdvara, fiber till koppar. Du kommer arbeta i Stockholmsområdet, men resor till andra områden kan förekomma. I tjänsten ingår jour.

Vem är du:

Som person är du engagerad och brinner för att lösa uppgiften. Du har ett stort intresse för teknik och är inte rädd för att lära dig nya saker. Du är flexibel och kan ta egna initiativ. Att ge god service och fullfölja dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig. Vi lägger även stor vikt vid att du är ordningsam och har koll på dina åtagande.

Krav:

 • Körkort behörighet B
 • Minst 1-års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
 • Behärskar svenska i tal och skrift
 • Förstå arbetshandlingar på engelska
 • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
 • Erfarenhet av arbete med kundinstallationer/montering inkl felsökning, dokumentation och rapportering

Meriterande är

 • Erfarenhet av felsökning och underhåll i spridningsnät/fastighetsnät
 • Kunskaper inom CISCO

 

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, intervjuer kommer ske med start i augusti. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Helena Modigh 072-5378109, Helena.modigh@eltelnetworks.se.

Välkommen med din ansökan !

 ...................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Helena Modigh

Helena.Modigh@eltelnetworks.se

072-5378109

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %