Mobiltekniker

Stockholm
Ansök senast 2021-08-31

Vi söker Mobiltekniker till Eltel i Stockholm. Är du personen vi söker?

Som Mobiltekniker kommer du tillhöra vår verksamhet som ansvarar för att bygga samt utföra leveranser och service på fasta och mobila tele- och datanät. Du kommer ingå i vårt affärsområde Communication där vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster och finns representerade med lokalkontor i hela landet.


Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar. Att arbeta som mobiltekniker innebär att du självständigt ska kunna utföra felsökning samt installation på mobilsiter och i mast. Det är också av största vikt att kunna arbeta i team, många av uppdragen kräver att man är minst två.

Du arbetar i en varierad miljö både inomhus och utomhus samt såväl hos företag som privatpersoner. Du kommer främst arbeta i Stockholm området men jobb i andra områden kan förekomma. Du kommer att få arbeta inom olika teknikområden och vara en del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

 

Vem är du:

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt, samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalitet är viktigt för dig. Du vill dessutom vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet samt arbeta på ett företag där det finns utvecklingspotential för dig.

Du har:

 • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
 • Minst 1-års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
 • Erfarenhet av Mobil- och Radiosystem
 • Erfarenhet av arbete med kundinstallationer/montering inkl felsökning, dokumentation och rapportering.
 • Erfarenhet av elarbeten och nätverksarbeten av olika slag.
 • Mastintyg
 • Arbete på väg
 • Arbete med skylift
 • Körkort, lägst B-behörighet

Du behärskar svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska, såväl i tal och skrift.

Meriterande är:

 • Kännedom om TRM/IP-lan/Datacom
 • Erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet
 • Elbehörighet
 • Erfarenhet av Telias och Telenors radiosystem

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, intervjuer kommer ske med start i augusti. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Helena Modigh 072- 53 78 109, Helena.Modigh@eltelnetworks.se.


..................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Helena Modigh

Helena.Modigh@eltelnetworks.se

072-5378109

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %