Tekniker Telekom & Mast

Kalmar
Ansök senast 2021-08-31

Vill du vara med och bygga framtidens mobilnät?

Vi söker tekniker med erfarenhet av byggnation, driftsättning, felavhjälpning på radioteknisk utrustning för mobiltelefoni och radiolänk.

Team Kalmar/Växjö söker dig som vill arbeta för att säkra det moderna samhället. Du kommer ingå i vårt affärsområde Communication där vi erbjuder installation och underhållstjänster till telekomoperatörer och andra ägare av kommunikationsnätverk. 

 

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar. Att arbeta som Tekniker Telekom & Mast innebär att du självständigt ska kunna utföra installation, driftsättning och felsökning på kommunikationsnätverk och mobilsiter.

Arbetet utförs självständigt i fält i arbetslag om 2-3 personer på våra kunders anläggningar runt om i Sverige. Du kommer i första hand arbeta i Småland, Blekinge och Kronoberg men jobb i andra områden kan förekomma.

Resor veckovis med logi på annan ort ingår i tjänsten, vanligen måndag-torsdag, men även längre perioder kan förekomma.

Antalet resdagar om året kan variera beroende på var installationsplatsen finns.


Vem är du:

Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du har 3-årigt gymnasium, el, teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i engelska och ett bra affärsmannaskap. Du är van att arbeta självständigt och i mindre grupper.

Krav för anställning:

 • Körkort, lägst B-behörighet
 • Erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller enl AFS2000:6
 • Kunskaper i svenska språket som gör att du obehindrat kommunicerar med och förstår andra i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har:

 • Elbehörighet
 • Mastintyg
 • Arbete på tak, intyg/utbildning
 • Erfarenhet av byggnation av master och torn
 • Erfarenhet av byggnation/underhåll av system för 2-5G och radiolänk
 • BE körkort
 • Rope access 
 • Heta arbeten
 • Lyft och koppling av last
 • Förarbevis mobil arbetsplattform
 • Förarbevis terränghjuling och skoter
 • Förarbevis masthiss Teracom

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande och intervjuer startar i augusti. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande Teamchef Johan Danielsson via tel: 076-7985610.


..................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Johan Danielsson

johan.danielsson@eltelnetworks.se

076 798 56 10

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %