Projektchef Distrikt Öst

Stockholm
Ansök senast 2021-09-12

Vi söker en Projektchef till Eltel inom Distrikt Öst. Är du personen vi söker?

Eltel söker dig som vill arbeta för att säkra det moderna samhället. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och som vill ta ett samhällsansvar.


Dina arbetsuppgifter

Som Projektchef är du en del i hur vi styr och leder Eltels verksamhet och arbetar som sådan tillsammans med övriga team och distrikt i linjen men även i samarbete med centrala supportfunktioner.

Du som Projektchef är den som tillsammans med teamchef och projektledare skall säkerställa att våra stora (>2MSEK) projekt produceras enligt byggprocessen för att säkerställa lönsamhet och kvalité.

Du kommer att hjälpa, stötta och utbilda projektledare och teamchefer i distriktet för att bidra till att distriktets projekt följer plan.

Du deltar i projektuppföljningsmöte för avstämning av distriktets pågående projekt. Du verkar som rådgivande i samband med avtalsfrågor mellan Eltel och dess entreprenörer och kunder. Att vara en problemlösare och ha en god analytisk förmåga är av stor vikt för att lyckas i rollen.

Tjänsten innebär en del resande.

Som Projektchef rapporterar du till distriktschefen och ingår i distriktets ledningsgrupp. Du ingår i nationell styrgrupp med övriga distrikts projektchefer och verkar där för ett gemensamt och effektivt arbetssätt präglat av era gemensamma erfarenheter. På Eltel lägger vi stort fokus på arbetsmiljö, kvalitet och miljö vilket innebär att du också har ansvar för att riktlinjer, anvisningar och säkerhetsinstruktion efterlevs.

 

Vem är du

Du har minst två års erfarenhet som projektledare med påvisad lönsamhet och kvalité i projekt eller likvärdigt. Högskoleutbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning eller motsvarande. Stark personlig drivkraft till att fortlöpande optimera våra stora projekt med en god ekonomisk kunskap. Bra på att kommunicera och förmedla budskap på ett pedagogiskt sätt så att gruppen jobbar mot ett gemensamt mål.

Du har erfarenhet av/kompetens inom:

 • Praktisk projektekonomi
 • Entreprenadjuridik
 • Kontraktshantering
 • Projektledning
 • Kund-, bransch- och marknadserfarenhet
 • BAS-U

Personliga egenskaper:

 • Ledarskapsförmåga
 • God social och kommunikativ förmåga
 • Affärsmannaskap
 • Analytisk förmåga
 • God pedagogisk förmåga

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort.


Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 12 september. Under juli och augusti kommer återkoppling på ansökan att dröja pga semesterperiod. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Mikael Hallström, Distriktschef Öst, tel 070-3001950.


..................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Mikael Hallström

mikael.hallstrom@eltelnetworks.se

0703001950

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %