Projektör till Göteborg

Göteborg

Vi söker Projektör till Eltel i Göteborg. Är du personen vi söker?


Vi söker en driven och engagerad Projektör till Eltels Serviceorganisation i Göteborg.


Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar bland annat för att utföra operativa åtgärder samt projektering inom området telekom. Du kommer ingå i ett team och delta i de strategiska utvecklingsarbetena. I rollen ingår det att göra kostnads- och dagsverksberäkningar utifrån beställningar. Du kommer att upprätta arbetshandlingar och materielbeställningar samt upprätta tidsplaner. I de flesta fall utförs jobben av tekniker men det förekommer även fältarbete då mindre åtgärder utförs på egen hand.

Du ansvarar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund/beställare samt säkrar leveranstiden och ser till att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Du är vår kontakt gentemot entreprenörer och externa kunder/intressenter och är ett naturligt stöd åt tekniker som jobbar operativt i fält.

Vem är du:

Du har minst 3-årigt gymnasium med teknisk/praktisk inriktning eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av projekteringsarbete, alt har en bakgrund inom el/tele samt är van att ansvara för den egna affären. Vi ser gärna att du gått vägverkets kurser; Säkerhet på väg och utmärkningsansvar. Entreprenadjuridik är meriterande.

Som person är du affärsmässig, resultatinriktad och lösningsorienterad. Du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna och kan hantera helhetsperspektiv kombinerat med en känsla för detaljer. Du har även lätt för att samarbeta och skapa långsiktiga relationer.

B-körkort är ett krav

Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Jan Forsman 072-2843882 eller Teamchef Conny Larsson 072-2319870 


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

 Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Jan Forsman

jan.forsman@eltelnetworks.se

072-5843882

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektör till Göteborg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %