Förbifart Stockholm

Stockholm

Vill du vara med i skapandet av ett tele-, styr- och övervakningssystem för Förbifart Stockholm?


Eltel har tillsammans med Siemens Mobility AB vunnit upphandlingen inom området tele-, styr- och övervakningssystem för ny sträckning av E4, Förbifart Stockholm. Installationsperioden är mellan 2019 till 2026, då tunnelsystemet öppnas i sin helhet. Tekniklösningen omfattar flera olika teknikområden i anläggningen, exempelvis kommunikationsplattform och radiolösning.

Uppdraget omfattar även löpande service, drift och underhåll i 24 månader efter tunnelns öppnade.

Omfattningen på åtagandet är stort och vi kommer därför behöva förstärka vårt projektteam med nya resurser. Vi kommer att behöva personer med olika erfarenheter och kompetenser inom flera områden.

Vi har ännu inte hunnit besluta exakt hur många inom respektive kompetensområde vi behöver rekrytera. Eftersom intresset redan har varit stort, väljer vi att lägga ut denna annons för att på så sätt samla upp alla intresserade i god tid innan vår ansökningsprocess startar mer aktivt.

Du får därför räkna med att det kan dröja upp till 6 månader innan vi kontaktar dig för eventuell rekrytering, men vi sparar dina uppgifter och lovar att återkoppla så fort vi kan.

Arbetet med projektet kommer att projektledas av Kent Landar. För frågor eller annat kontakta gärna honom på kent.landar@eltelnetworks.se.

I slutet av november publicerade Trafikverket ett antal upphandlingar avseende färdigställande av en ny sträckning av E4 väster om Stockholm, Förbifart Stockholm. E4 Förbifart Stockholm binder samman de norra och södra länsdelarna, avlastar Essingeleden och innerstaden och minskar sårbarheten i Stockholms trafiksystem. Förbifarten går från Kungens Kurva i söder till Häggvik i norr med sex nya trafikplatser i ytläge. Av vägens 21 km går drygt 18 km i tunnel.

För en utförlig beskrivning läs mer på https://www.trafikverket.se/forbifartstockholm. 

................................................................................................................................................................

 Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Kent Landar

kent.landar@eltelnetworks.se

070-2438889

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Förbifart Stockholm
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
010
010
010
010
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %