Teamchef Service

Umeå
Ansök senast 2019-08-31

Vi söker Teamchef till Eltel i Umeå. Är du personen vi söker?


Eltel i Umeå söker en driven och kompetent ledare till vår verksamhet i Västerbotten. Teamets huvudsakliga uppdrag är drift, underhåll, felavhjälpning och förbättringsarbete.

Teamet består av ca 30 medarbetare - främst tekniker och projektörer.

Vi erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.


Rollen

I rollen som Teamchef leder du ett team med personal i olika åldrar. Här får du praktisera ditt framgångsrika ledarskap genom att med planering, intresse och närvaro leda teamet mot uppsatta mål. Tjänsten innebär också att du är i kontakt med såväl gamla som nya kunder och vet vad som krävs för ”nöjd kund”.

Som teamchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen som ansvarar för flera liknande enheter inom det geografiska distriktet som består av totalt 8 team.


Exempel på ansvar och arbetsuppgifter som ingår i rollen

 • Ekonomi och verksamhet Ansvara för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad
 • Kvalitet Ansvara för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund
 • Personal Säkerställa att arbetet bedrivs enligt företagets personalpolicy. Genomföra årliga mål-/utvecklingssamtal. Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet och att arbetet bedrivs enligt gällande arbetsmiljöpolicy

 

Din bakgrund/profil

Du har troligen en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av liknade arbete som chef/ledare. Som person är du drivande, entusiastisk och har lätt för att få med dig andra människor. Du har förmåga att överblicka helheten och göra rätt prioriteringar för teamet.

Att fatta beslut och att utveckla din verksamhet för att ligga i framkant är en självklarhet för dig.

Rätt kompetenser och personliga egenskaper är viktigt och om du kommer från branschen eller närliggande så är det meriterande. Att kunna förstå dina medarbetares vardag och omfattning av olika arbete är viktigt och ofta avgörande för att kunna planera och sätta rätt mål för såväl individ som team.

Din entusiasm och ”framåtlutande” attityd bidrar och gör skillnad!

Du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift, då en del av kommunikationen sker på engelska.


Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Mats Andersson, 070-518 61 86.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 2019-08-31.

Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Mats Andersson

mats.l.andersson@eltelnetworks.se

+46705186186

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Teamchef Service
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
05
05
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
0100
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %