Projektörer till Eltel i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2019-09-15


Vi söker Projektörer till Eltel i Göteborg. Är du personen vi söker?


Vi söker Projektörer till vårt affärsområde Communication Build. Vårt affärsområde Communication Build ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila telenätet samt datanätet. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Eltel söker nu dig som vill vara med och jobba i vårt projektörsteam i Göteborg.

Vi är ett härligt team som är lättsamma, ställer upp för varandra och har en härlig energi och sammanhållning. Som Projektör erbjuds du en utmanande roll där du driver projekten från start till mål.


Dina arbetsuppgifter

Som Projektör hos oss arbetar du med telenätet och dess uppbyggnad. Du arbetar med helheten från projektens början och hela vägen till avslutningsskedet.

Du ansvarar för att driva hela projekteringsprocessen. I detta ansvar ingår upprättande av olika arbetshandlingar, beräkning och framtagning av kostnads- och vinstberäkning/kalkyler, upprättande av tidsplaner samt beställning av material. Du säkrar att vårt arbete bedrivs enligt gällande kvalitets-och miljöanvisningar samt att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som överenskommits med kund/beställare och av Eltel.

Arbetet som projektör innebär också du är en god lyssnare och kommunikatör, då du löpande kommer ha dialog med så väl beställare & kunder, som interna kollegor och underentreprenörer.

Rollen innebär så väl fältarbete som där kontorsarbetet, där arbetsuppgifterna på kontoret står för ca 80 – 90%.


Vem är du

 • Du har minst 3-årigt gymnasium, med teknisk/praktisk inriktning eller ekonomisk utbildning, alternativt har tidigare yrkeserfarenhet av rollen
 • Meriterande med bakgrund inom telekom
 • Entreprenadjuridik samt vägverkets kurser är meriterande
 • Utbildning eller erfarenhet av projektledning är meriterande
 • Flytande svenska i tal & skrift
 • B-körkort

 

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 15 september. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.


Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamledare Ramis Vanderveld, tfn 0767 – 985626.


Välkommen med din ansökan!


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

...............................................................................................................................................................


Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Ramis Vanderveld

ramis.vanderveld@eltelnetworks.se

0767 - 985626

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektörer till Eltel i Göteborg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %