Erfaren Servicetekniker/Nod Bygg

Örebro
Ansök senast 2019-12-31

Vi söker Erfaren Servicetekniker/Nod Bygg till Eltel i Örebro. Är du personen vi söker?


Vi söker en erfaren Servicetekniker/Nod bygg till Team Service Karlstad/Örebro. Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera, bygga och utföra service på fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.


Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som Servicetekniker på vårt team handlar om att bygga och upprätthålla kritisk infrastruktur genom att bl.a. felsöka, installera förbindelser och utrustning koppar & fiber, i våra kunders nät.

Du kommer att tillhöra ett team på ca 25 personer med stor teknisk bredd och kompetens. Vi arbetar i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag, såväl som privatpersoner. Du arbetar i Örebro med omnejd och resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att få arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.


Vem är du

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt, samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra, både internt och externt. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig. 

Du har minst 5 års erfarenhet av arbete som Servicetekniker inom Telecom. Du behärskar svenska i tal och skrift samt förstår arbetshandlingar på engelska. Du har gymnasiekompeten med tekniks inriktning, yrkesskola eller motsvarande. Du har vana av dokumentation, läsning och tolkning av nätscheman.

Du innehar körkort behörighet B.


Meriterande

Erfarenhet av att jobba inom järnväg. Körkort behörighet BE samt el-behörighet.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-08-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Mikael Granbom, 072-7097296.


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 200 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Mikael Granbom

mikael.granbom@eltelnetworks.se

072-7097296

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Erfaren Servicetekniker/Nod Bygg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
05
Var god ange ett svar.
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %