Serviceingenjör till Aviation & Security, Arlanda

Arlanda
Ansök senast 2020-03-31

Vi söker en Serviceingenjör till Aviation & Security, Arlanda. Är du personen vi söker?

Aviation & Security är den ledande aktören inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. Aviation & Securitys Operation-avdelning består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

Vi söker nu en Serviceingenjör med inriktning SUR, Surveillance. 


Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsradioenhet, med inriktning på kommunikations- navigations- och surveillancesystem (CNS). Många av systemen som finns på flygplatsen är unika och därför kommer du även att få en omfattande utbildning på dessa.

Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. I din roll som Serviceingenjör kommer du att arbeta med drift och underhåll av:

 • Flygledningssystem
 • Navigationssystem
 • Radio
 • Radar
 • Meteorologisk utrustning
 • Kommunikationssystem
 • Nätverk och PC-applikationer

Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Vi hjälps åt att bemanna efter behov och efterfrågan, vilket gör att beredskapstjänstgöring förekommer.


Vem är du:

Du har minst 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning, alternativt högskoleingenjörsutbildning. Du har god yrkeserfarenhet och goda kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik och mekanik. Kanske har du erfarenhet av underhåll på teletekniska system?

I rollen är det viktigt att du har erfarenhet av PC-baserade stödsystem, samt att du har en vana av att läsa och följa tekniska instruktioner. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

Meriterande är tidigare erfarenhet av underhåll av flygplats- och luftfartssystem.

Som person har du ett brinnande teknikintresse. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du har lätt att ta egna initiativ och uppvisar god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Ditt arbete präglas av affärsmässighet, god kvalitet och hög servicegrad.

Du välkomnas till ett företag där det är högt i tak och där vi lägger stort värde i de personliga egenskaperna.

 

Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2020-03-31. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig chef Patrik Rydberg, 072 – 234 36 04.


..................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/

Kontaktperson

Patrik Rydberg

Patrik.Rydberg@eltelnetworks.se

072-2343604

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %